Başlangıç > SPOR > Galatasaray neden Fenerbahçe’nin 2.liğini kutladı ?

Galatasaray neden Fenerbahçe’nin 2.liğini kutladı ?


Galatasaraylılar pazar akşamından beri heryerde sevinç gösterilerinde bulundu . Heryerde sınırsız video ve söz paylaştı  Bursasporun şampiyonluğunu değil Fenerbahçe’nin 2.liğini kutladı. Peki sizce bir yanlışlık yüzünden şampiyon olduğunu sanıp 30 saniye  sevinmek mi ? Yoksa başkasının şampiyon olmaması için başka takımları kendi takımından fazla destekleyip  Fenerbahçe’nin 2. olmasını kutlayıp sokaklara dökülmek mi daha rezil bi durum ? İkiside elbetteki normal değil . Elbetteki sevineceksiniz ezeli rakibiniz şampiyon olamadı diye. Ancak o kadar abarttınız ki bunu artık kuyruk acınızın olduğu belli ettiniz . Senelerdir fenerbahçe yenince o kadar birikmiş demek içinizdeki kutlama hevesi .  Fenerbahçe sizi o kadar çok yenmiş ki senelerdir içinizde birikmiş bu kutlamalar. Ve en sonunda Fenerbahçenin başarısız olmasını kutlamışsınız. Ama şunu unutmayın Fenerbahçe’nin 2. kapattığı sezonu siz 3. kapattınız. Yani Fenerbahçe yine sizden daha başarılı bitirdi ligi. Ben Fenerbahçeliyim ya . Şimdi yediremeyip buna cevap veremessiniz ama BUYRUN BİDE GALATASARAYLIDAN DİNLEYİN GERÇEKLERİ …

2009-2010 SEZONU FENERBAHÇE:

Erkekler Futbol Liginde; Bursasporun arkasından 2. olarak Şampiyonlar ligi hakkı elde etmiştir. Ayrıca Türkiye Kupası finali oynamış ve Final maçında Trabzona yenilerek ikinci olmuştur.

Erkekler Basketbol liginde; Efes Pilsen ile final oynayacak ŞAMPİYON veya 2. olarak sezonu kapatacaktır. Aynı zamanda bu sezonun Türkiye Kupası ŞAMPİYONU Fenerbahçemizdir….

Bayanlar Basketbol liginde; Final serisinde Gs’yi 3-0 skorla geride bırakarak sezonu NaMağlup ŞAMPİYON olarak tamamlamıştır. Son 6 yıldır üst üste kazandığı Türkiye Kupasında final oynamış bu sezon kaybederek ikinci olmuştur.

Erkekler Voleybol liginde; Ziraatbankasını finalde 3-0 geçerek ŞAMPİYON olmuştur. Aynı zamanda sezonun Balkan Kupası ŞAMPİYONU olan takımımız, Türkiye kupası Finali oynamış ve Ziraatbankasına kaybetmiştir.

Bayan Basketbol liginde; takımımız NaMağlup ŞAMPİYON olmuştur ve aynı zamanda Türkiye Kupası ŞAMPİYONudur. Ayrıca büyük bir başarı örnegi olarak Avrupa Şampiyonlugunu son anda kaçırarak Avrupa Şampiyonlar ligi ikincisi olmuştur.

Fazla uzatmadan; Boks,Atletizm, Kürek, Yelken, Masatenisi, Yüzme’de de zirvede olan zirveye oynan bir takımın TARAFTARIYIM ve TAKIMIMLA

GURUR DUYUYORUM…

Günlerdir paylaşımlarda bulunan tuttuları takımlar haftalar öncesinden havlu atmış degerli arkadaşlarım; evet sizlerde sonuna kadar haklısınız, FENERBAHÇE gibi bir takıma ikincilik yakışmıyor. İnş gelecek sezonlarda tüm branşlarda ŞAMPİYON oluruz…

Ps: Son 70 Fenerbahçe & Galatasaray mücadelesinin 59’unu Fenerbahçe kazanırken 11’ini Galatasaray klubu kazanmıştır.

ALEMİN DERDİ FENERBAHÇE OLMUŞ . DEMEK Kİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞŞŞŞŞŞŞ !!!

Kategoriler:SPOR
  1. Mayıs 20, 2010, 4:51 pm

    hıncal uluctan pek hazetmem ama bu sefer gerçekleri fena iğneleyip söylemiş helal olsun
    başından sonuna kadar doğrudur.

    başarılarının devamını dilerim…

  2. Mayıs 20, 2010, 4:55 pm

    Kesinlikle katılıyorum . Hıncal uluç’u hiç sevmem ama doğru söyleyeni her zaman takdir ederim. Aziz yıldırım’ı gerektiğinde eleştirmeyi biliriz. Hıncal uluç gibi bi adamıda gerektiğinde alkışlamayı biliriz.

  3. Mayıs 20, 2010, 7:41 pm

    Adamm ya …

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın